Висок адреналин, силни емоции и инфарктни ситуации очакват участниците в най-романтичното риалити този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

След като вчера дамите се чувстваха като състезатели по скоростно ходене в дисциплината „Обзаведи банята“, резултатите след надпреварата пренаредиха временното класиране в предаването. Първи станаха Димана и Христо със 7 хиляди лева, а последни – Габи и Десо с 3988 лева.

Ред е на мъжете да поемат щафетата в игрите и да оправдаят залозите на жените. В предстоящото състезание те отново ще бъдат изпитани по най-важния предмет, а именно: „Колко добре познават жените си?“ Днешната игра ще бъде много забавна, но и опасна. Мъжете ще се качват един по един в най-откачената кола, която някога са виждали. Тя ще ги върти на пълни обороти, а цялата й каросерия ще бъде облепена със снимки, показващи детайли от лицата и телата на всички дами. Разпознаят ли навреме всички елементи от загадката, ще вземат залога на половинката си…

Познават ли мъжете своите любими дами в най-малкия детайл, когато са под напрежение и извън зоната си на комфорт? Коя дама е направила „залога на сезона“ според своята половинка? Кои двойки ще успеят да вземат играта и как ще се пренареди временното класиране, гледайте този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.