Наскоро Поля отпразнува и рождения си ден в компанията на две от двойките в предаването – Алекс и Фео и Милена и Цеци

В студиото на „На кафе“ Здравко и Поля споделиха защо приемат участието си в най-романтичното риалити като знак от съдбата, разказаха за запознанството си и за най-нестандартното предложение за брак, с което са скрепили любовта си.

Участието в „Един за друг“ като знак от съдбата

„С много от двойките ще останем приятели. Такива хора като тях са рядкост. Когато ни се обадиха за участие в предаването бяхме в период на раздяла. Приех това като знак от съдбата. Обадиха се на мен. Попълвала съм анкетата и преди, но не бяха ми се обаждали за кастинг. Здравко също беше попълвал, но в последния момент преди да изпрати кандидатурата, телефонът му заби и нищо не стана. Когато ми се обадиха, му казах: „Това е знак от съдбата! Трябва да се оправим“, разказва Поля.

Опасна игра с най-щурата кола в „Един за друг“

Здравко споделя, че е искал да се съгласи веднага, но не показал емоциите си веднага. „Това, че прекарахме доста време затворени заедно, оказа положително влияние върху нашите отношения. Сега се чувстваме много по-добре, разговаряме“, допълва Здравко.

„Решили сме, че ако вече имаме някакъв проблем, трябва незабавно да си го изговаряме. Близките ни хора се радват много за нас. Ние бяхме себе си, такива каквито сме и в живота. Първото, което направихме, след като излязохме от формата, бе да отидем на гости на Алекс и Фео в Плевен. После посетихме роднините. Още докато пътувахме, започнахме да гледаме епизодите на предаването, за да видим как сме се представили и какво сме пропуснали.“

Изпитание за комуникация в новия епизод на „Един за друг”

Наскоро Поля отпразнува и рождения си ден в компанията на Алекс и Фео и Милена и Цеци. Двойката разказва, че се запознава по време на работа. Здравко е шофьор на шефа във фирмата, в която Поля започва работа като счетоводител. „По обяд обикалях банките. Офисът ни имаше трима шофьори. С другите двама си говорихме без проблем. С него общувахме само, когато ще ме вози до някоя банка и то чисто делово. Бяхме само на „Здравей!“, „Здрасти!“ По това време аз имах друг приятел“, разказва Поля. „След време се преместих в друга квартира, в която за съжаление, имаше хлебарки. А мен ме е страх от тях. По цял ден стоях сама в нея. Един ден споделих пред шефа за проблема с насекомите. Той ми каза: „Обади се на Здравко и той ще ти помогне.“ Обадих му се по телефона разплакана, а той ми се смееше. Дойде, напръска и ми каза, че не трябва да седя в жилището няколко часа. Покани ме на вечеря у тях и да пренощувам. Постепенно тръгна приказката, започнахме да излизаме... Впоследствие отново трябваше да сменя квартирата си и да се върна в старата. Нашите отказаха да местят багажа ми отново и пак обадих на него. Тъкмо го премести и аз започнах полека-лека да пренасям нещата си в неговия дом. Там се чувствах по-удобно, защото старата ми квартира, ми навяваше спомени. Оттогава до днес изминаха 6 години“, разказва Поля.

Поля и Здравко от „Един за друг“: Нашите фаворити са Криси и Арти

За „странното“ предложение за брак, което Поля получава

„Чувал съм, че когато дойде моментът, не бива да го изпускаш. Една вечер съм седнал, гледам нещо по телевизията и си мисля, че това е моментът. В този момент тя беше в тоалетната, но аз не се стърпях, отидох и й предложих“, шегува се Здравко.

Как ще се справят Поля и Здравко като капитани на отборите в седмичния куиз на "На кафе", гледайте във видеото.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.