Габриела и Десислав получиха втори шанс в романтичната надпревара

Емоционално гласуване и важен избор предопределиха следващата двойка, която напуска романтичната надпревара „Един за друг“ да бъдат Виктория и Георги. Те попаднаха на елиминации за трети път, след като не се представиха добре в тандемното предизвикателство. Конкурентите им Габриела и Десислав събраха три гласа, докато Викси и Георги получиха две прегръдки и се сбогуваха с останалите участници.

Кукловоди и марионетки в „Един за друг“

Изпитанието за двойки постави участниците в необичайна ситуация – мъжете бяха кукловоди, а жените - борещи се за победа марионетки. Състезанието тества уменията на дамите в осем атрактивни игри, сред които въртене на макара, ядене на котешка храна и надуване на балон. „Супердвойка на седмицата“ за първи път станаха Виктория и Явор, които се справиха най-добре със задачите и събраха 4 точки. Освен финансов бонус от 3305 лв., двамата получиха и друго стратегическо предимство – да лишат една от останалите двойки от 33% от натрупаната в генералното класиране сума и да я прибавят към собствената си сметка. Вики и Явор избраха да вземат пари от Кристина и Артьом и по този начин се качиха на върха на класирането.

Поля и Здравко: Първото, което направихме след излизането си от „Един за друг“, бе да гостуваме на Алекс и Фео

След първите три изпитания за седмицата, четири двойки се впуснаха в битка за спасение - Димана и Христо, Виктория и Георги, Александрина и Иван и Габриела и Десислав. За да спечелят, участниците трябваше да преминат трасе с препятствия с необичайно превозно средство - конструкция, изградена от две огромни свързани едно с друго колела. Най-добро представяне показаха Димана и Христо, които заедно с вторите – Сани и Иван, се спасиха от елиминации.

Неочаквано завръщане на напуснали двойки ще предизвика искрена изненада в следващия епизод на „Един за друг“. Какво ще се случи и какво ще бъде новото предизвикателство, не пропускайте в новите епизоди – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.