Участниците ще се изправят пред задачи с повишена трудност, а един от тях ще си тръгне

Финалът на Hell’s Kitchen България наближава, а кулинарите ще се изправят пред все по-сложни изпитания. Тази вечер участниците от Синия и Червения отбор ще получат сложна задача, която изисква много опит и знание – транжиране на цяло теле. Те ще трябва да готвят със сложни за приготвяне части на месото, а загубилите ще отидат на мастър клас.

Кулинар от ресторант на Джейми Оливър напусна Hell’s Kitchen

Стрес тестът този път ще бъде с повишена трудност. Шеф Никола Симеонов ще демонстрира техники от иновативната молекулярна кухня, които ще затруднят готвачите. Кулинарят, който се представи най-слабо, ще получи оранжева престилка и ще бъде застрашен от изгонване.

Напрежение в звездния отбор тази вечер в Hell’s Kitchen

Вечерната резервация отново ще покачи напрежението, а с наближаването на финала шеф Ангелов става все по-критичен. Специални гости в ресторанта ще бъдат най-добрите състезателки по бокс на България и талантливите актьори от хитовия сериал „Много мой човек“. Кой ще е поредният изгонен от Кухнята на Ада, ще разберем след представянето на готвачите по време на вечерната резервация.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.