Въпреки че получиха втори шанс влюбените не успяха да се справят с предизвикателствата и се разделиха с "Вилата на любовта"

Тя се определя като избухлива, а той – като спокоен. А това ги допълва перфектно в живота. Влюбените гостуваха в студиото на "Събуди се", за да сполелят емоцията от преживяното в най-романтичния риалити формат в ефира.

Галина и признава, че Владимир е мъжът-мечта за нея. Влюбва се от пръв поглед в него. Той обаче не точно.

„Не знам как успях да спечеля сърцето му. Той е моят мъж-мечта от детските ми години. Съдбата ни срещна, а Господ ни събра“, разказва Галина.

„Тя успя да ме спечели с упоритост и не се отказа“, допълва Владимир.

Галина и Владимир окончателно се разделиха с „Един за друг”

За участието в „Един за друг“

„Аз бях инициаторът, кандидатствах в продължение на две години, за да бъдем участници в този прекрасен формат. Предаването много ми харесва и го гледах от самото начало. И реших, че трябва да опитам“, разказва Галина.

„В началото не бях съгласен и направо я отрязах. Казах й да си намери друг мъж, с който да влиза в играта. Но след първия кастинг се обадиха за втори, хареса ми и промених решението си“, признава Владимир.

„Не се сърди, човече“ тества късмета на влюбените в „Един за друг“

„Емоциите, чувствата, игрите, които играем във „Вилата на любовта“, хората, с които се запознаваме – това са неща, които няма как да се случат в реалния живот. Наистина е магия. Беше ми много тъжно, че отпаднахме. При мен всичко се случва от втория път и се надявах и в „Един за друг“ да е така. Надявах се да стигнем по-напред в игрите, не заради наградата, а заради изживяването. В реалния живот ние сме много социални, но проблемът е, че аз съм прекалено директна и пряма. Но на повечето хора това не им харесва. Те не обичат да чуват истината в очите, а аз не говоря зад гърба на никого и казвам директно какво мисля“, споделя Галина.

За предизвикателството, което ги препъна

„Оказа се, че имам фобия от змии. Напълно се вдървих и изживяването беше ужасно за мен”, признава тя.

„Нашите фаворити в „Един за друг“ са Димана и Христо и Арти и Криси. Паснахме си и с други двойки, но те вече не са във „Вилата на любовта“, поясняват те.

За желанието на Галина да стане кмет на село Червена вода

„Аз не искам да влизам в политиката, но бих се кандидатирала за кмет на Червена вода като независим кандидат. Искам да направя каквото зависи от мен за селото и за хората в него. То е достатъчно голямо и с доста жители. Но трябва да му се направи рестарт, защото има голям потенциал за развитие“, споделя Галина.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.