Актьорът разказва повече за живота си, далеч от камерите

На Великден в студиото на „На фокус с Лора Крумова“ гостува Владо Михайлов, който споделя емоциите си от участието си в „Като две капки вода“. Артистът разказва, че е гледал видеото с уникалното си превъплъщение като Фреди Меркюри, когато развълнува журито и спечели публиката в шоуто за имитации. Харесва изпълнението си, но естествено има и известни забележки.

„Като движения не ми отне много време като репетиции превъплъщението ми в образа на Фреди. Оставих се на момента и на това да съм в моите спомени за Фреди. От тук дойдоха и импровизациите. Когато имаш сложна хореография ти отнема цялата седмица в репетиции и пак не си готов“, признава артистът, който вече има две записани победи в лайфовете и е водач във временното класиране. „Не съм я пял тази песен. Пробвал съм се под душа с нея, но никога не съм я пял на концерт. Правили сме песни на Queen на някои наши лайфове и свирим някои кавъри на групата.“

Кали: Имах чувството, че Ваня Костова се е въплътила в мен на сцената

Влади Михайлов разказва, че семейството му е идвало на един от лайфовете на „Като две капки вода“ и това е било вечерта, когато се е превъплъщавал в Бруно Марс. Искрено са се забавлявали и го подкрепят напълно. Цялото семейство на изпълнителят са музиканти и свирят на някакъв инструмент. Дъщеря му пее и свири на околеле, докато момчетата му свирят на китара.

За уроците, научени от децата му

„Малкият ми син, който е на 10 години ме учи на търпение. Той е със собствено мнение и от бебе не ти позволява да го настъпваш, и да имаш превес над него. Големият ми син ме научи да бъда баща. Бях на 26 години когато се роди и още не го осъзнавах. Дъщеря ми ме учи на смирение. Особено на моменти, в които искаш да й извиеш врата, но няма как. Посипваш си главата с пепел и продължаваш“, разкрива Владо Михайлов.

Изпълнителят признава, че за него участието на Дара Екимова в „Като две капки вода“ е много специално.

Ненчо Балабанов и Етиен Леви: Всички от „Като две капки вода“ са много добри и надъхани да влязат в образите

„Познавам Дара от малка и от много години. За мен е ценно в живота ми същество, което ми е много  скъпо. Опитвал съм се да бъда до нея ако има нужда от нещо. Тя е прекрасна, талантлива и се разви страхотно през годините. Мина известно време след смъртта на Дими от „Сленг“ когато ме поканиха в групата. Първият път отказах, защото си давах сметка колко е сериозно това и реших, че няма да успея. Вторият път се съгласих. Канили сме я на наши концерти и мисля, че с удоволствие пак ще направим нещо заедно. Тя има страхотен глас. Овладяла го е и вече е един завършен артист. Харесва ми и музиката, която прави. Керана е другата такава фигура. В този сезон на „Капките“ има много хора, които са ми близки на сърцето. С Яна Маринова преди много години сме снимали видео. С Димо сме снимали заедно. С Ралица не се бях срещал, но е прекрасна също. Христо Гърбов ми е бил специален гост в едно предаване. С Тома сме се засичали по безброй концерти, а с Христо Петков сме снимали заедно. Кали не я познавах, но е прекрасна“, коментира актьорът и певец.

За срещите му с легендата Джоко Росич, за хобито му да посещава със съпругата му десетки концерти, за загубите в живота, по конкретно за приятеля му Иван Владимиров - Нав, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.