Един от най-харесваните участниците в пети сезон на кулинарното риалити сподели, че е влязъл в играта с благотворителна цел – да помага на болни деца, нуждаещи се от лечение

Какво още разказа пред Гала любимецът на зрителите и с какви чувства е напуснал Кухнята на Ада?

„На всеки участник му се иска да остане до край в предаването. Всеки има някакви амбиции и те наистина са много добри и силни готвачи. Повечето от тях знаят, че самият аз не съм готвач, но се радвам, че стигнах напред в предаването. Причината, поради която влязох в Hell’s Kitchen беше, че аз се занимавам активно с благотворителност. Главната ми цел беше да помагам на деца, които не могат да си позволят лечение в България“, споделя той.

Живеещ в Германия българин е следващият изгонен от Hell’s Kitchen

Виктор смята, че зрителите са го харесали, защото има добра душа и чисто сърце. Винаги е бил скромен и никога не е имал болни амбиции да покорява върхове. „Произлизам от такова семейство, че винаги съм се трудил сам в живота. Никога не съм получавал нищо, поднесено на тепсия. От ранна детска възраст работя и се издържам. Майка ми се разболя тежко, след като изгуби баща ми. Това наложи със сестра ми да започнем да се трудим, за да можем да се грижим за нея. Сестра ми е по-голяма от мен и живее в Германия с двете ми племенници. Тя е като втора майка за мен“, разказва Виктор.

Сълзи и много смях в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер

Като малък симпатизира много на Иван Звездев и обича да радва близките си с различни кулинарни експерименти.

„Су-шефовете са огромни професионалисти. Имам огромен респект към тях. Рецептите и видеата, които снима шеф Никола наистина са похвални“, разкрива той.

Виктор оприличава участието в Hell’s Kitchen като една своеобразна казарма. „Ставаш рано, винаги си готов за борба.“

За приятелствата във формата

„По-голямата част от хората са изключително добри и с голям професионален опит. С Мацоев и Цанко ще останем приятели. Соня ми беше изключително голям гръб тук в София“, признава Виктор.

С какви забавни игри са се разнообразявали участниците във формата, какво го свързва с поезията и за благотворителните каузи, зад които застава Виктор, гледайте във видеото.

Гледайте Hell’s Kitchen България следващата седмица в понеделник и вторник, 24-и и 25-и април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.