Гледайте новия епизод на най-романтичното риалити от 21.00 ч. по NOVA

Първи през мрачното изпитание тази вечер ще преминат дамите, а след това ще вдигнем адреналина и на силните им половинки. Мъжете ще трябва да се впуснат в неизвестното, като демонстрират по-голяма смелост, за да спечелят предположените суми от своите жени.

Екстремно изпитание вдига адреналина на дамите в „Един за друг”

Сред непрогледния мрак в играта жените и мъжете ще трябва да докоснат и разпознаят кои са скритите предмети и създания в лабиринта. Но предизвикателството пред силния пол ще бъде още по-трудно, защото мъжете ще трябва да познаят поне 9 от 10 от загадките, като преминат през изпитанието по-спокойни и уравновесени от своите дами.

Галина и Владимир: Нашите фаворити в „Един за друг“ са Димана и Христо и Арти и Криси

Ще съумеят ли мъжете да запазят самообладание и да се преборят за предположените суми от своите нежни половинки и какви поуки ще си извадят от резултатите в днешната игра? Как ще се пренареди временното класиране и кои ще бъдат първите две номинирани двойки, гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.