Гледайте новия епизод на най-романтичното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Водачи във временното класиране в предаването до момента са Криси и Арти, които се настаниха удобно на върха със солидна петцифрена сума.

Галина от „Един за друг“: Предложих брак на Вовата на рождения му ден

В играта за двойки тази вечер участниците ще трябва да хвърлят мост между собственото си мнение за тях самите и това на останалите участници в романтичното риалити.

Влюбените ще трябва да преминат по въжен мост, издигнат на височината на четириетажна сграда, като съберат 12 картончета с положителните и отрицателните си качества, разбъркани произволно по трасето.  Двойката с най-много съвпадения ще спечели играта и ще се сдобие със солидно финансово постъпление. Коя двойка ще се превърне в „Супердвойка“ на седмицата и какво решаващо предимство ще получи?

Мрачен лабиринт тества смелостта на двойките в „Един за друг“

По-късно тази вечер „Играта за спасение“ ще изправи влюбените пред щуро сватбено предизвикателство, в което решаваща роля отново ще играе балансът.

Кой ще се справи най-добре в него и коя двойка неочаквано ще си вземе сбогом с „Вилата на любовта“, гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.