Влюбените изненадаха Гала с любопитни истории от живота си

Какво е да заспиш под звездите на пустинята Вади Рум? Защо да нощуваш в леден хотел в Румъния не е най-добрият избор за почивка? Тези и още много други любопитни истории от живота си разказаха приключенците Радина и Петър от "Един за друг" в ефира на "На кафе".

„Оказа се, че при всички двойки жените са били инициаторки за впускането в това приключение. Аз съм голям фен на риалити форматите и гледам почти всички. Аз накарах Петър да участваме, но не ми беше трудно, защото и той обича такива изяви“, сподели Радина.

Снахи и свекърви в емоционално предизвикателство в „Един за друг”

„Аз бях на 100% сигурен, че ще ни изберат. Просто имам голям късмет в живота. Всичко, което съм искал, ми се получава. Използвам силата на позитивното мислене. Дори си спомням, че леко се скарахме преди да ни се обадят за първия кастинг. Чудех се как да си взема почивка, за да участвам в това предизвикателство. Трябваше да измислим и кой да гледа детето…“, разказва Петър.

„Иначе в игрите в "Един за друг" не сме имали никакви спорове. Ние се караме предимно за битови неща, като например кой ще оправи леглото“, допълва той.

„За истински важните неща сме много задружни и сплотени. Мислим по един и същи начин“, категорична е Радина.

Историята на една голяма любов

„Бях я забелязал и си казах: „Това момиче е моето момиче“. Докато заспивах, си я визуализирах и сънувах. Оказа се, че мой приятел има Facebook профила ѝ и ми го даде. Писах ѝ и така започна нашето познанство“, спомня си Петър.

„Излязохме на среща и прекарахме четири часа заедно. Оттогава не сме се разделяли“, споделя Радина.

„Той ме залъгваше, че е много против брака. Но аз исках да съм принцеса и да си имам сватбения ден. И всичко да е като в приказките“, разказва Радина.

Игри на асоциации и залог All In в „Един за друг“

„Веднъж някой ми каза, че няма нищо по-мъжко от това един мъж да поеме отговорност за семейството си и да предложи брак. Така че жената да чувства сигурност. И един ден, когато имате дете да не се притеснява, че ще си хванеш куфарите и ще си тръгнеш. Това не важи за всички, разбира се. Не казвам, че всички трябва да се женят. Но на мен този човек ми повлия. Разбира се, че можеш да живееш на семейни начала, но моят случай беше различен. Купих пръстен, имахме страхотно пътуване до Дубай и мислех да й предложа там. Но все не намирах достатъчно романтичен момент. В крайна сметка се озовахме на танцуващите фонтани, пред Бурж Халифа, бяхме се усамотили на тераса на мостчето. Имаше страхотна музика, беше много романтично и въздействащо. Когато извадих пръстена, тя ме съсече с въпрос: „Този пръстен да не е дървен!“, споделя Петър.

„Беше много тъмно и се бях примирила, че няма да се женим. И така съсипах момента! Но пръстенът се оказа истински и аз приех. Хората около нас започнаха да пляскат, да ни се радват, да ни снимат…“, допълва Радина.

Един необикновен сватбен ден

„Ние обичаме традициите, но искаме нашият ден да е по-различен. Той дойде да ме вземе с мариачи (Mariachi Los Gemelos) и с огромен букет с рози. Пяха много хубави песни на испански и се получи вълшебно. А пък аз му бях подготвила на поднос резени от лимони, като под всяко резенче имаше изписано различно женско име. Трябваше да ги яде, докато не стигне до моето име. Беше много забавна сватба“, разказва Радина и признава, че в тяхната връзка Петър е по-романтичният.

Цялото интервю гледайте във видеото.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.