Зрелищни дуели и неочаквани обрати очакват зрителите тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази седмица „Един за друг“ разбърка картите на класирането до неузнаваемост. Резултатите са налице – две от двойките са с 0 лева след играта за мъже, жени и… за свекърви. Това са Габи и Десо и Криси и Арти. Те заемат последно място в класирането и са сериозно застрашени от елиминации.

Радина и Петър – сватба с „дървен“ годежен пръстен, мариачи и лимони (ВИДЕО)

Тази вечер влюбените ще играят за победа по двойки. Първото място носи специален бонус от три хиляди лева, което може да превърне всеки един от първите трима в „Супердвойка на седмицата“. Мъжете ще се осмеляват, а дамите ще се дуалират в поредица от необикновени изпитания. Дамите ще се изправят една срещу друга според избора на своите половинки, а първите две жени, изгубили по шест битки, ще бъдат номинирани.

Игри на асоциации и залог All In в „Един за друг“

Какво ще бъде предимството на „Супердвойката“ тази седмица и кои двойки ще влязат в ожесточена битка за спасение? За да се спасят, влюбените ще имат нужда от точна синхронизация и максимална концентрация. Кои от тях ще бъдат най-бързи и съобразителни и коя двойка ще напусне преждевременно „Вилата на любовта“, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.