Доколко мъжете са готови да се доверят сляпо на своите половинки, ще стане ясно в новия епизод на романтичното предаване

Жените ще влязат в ролята на истински командири, чиито заповеди мъжете ще трябва стриктно да изпълняват, за да победят в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“. Шестте двойки посрещат последната седмица с индивидуални игри за мъже и жени, а временни лидери  в генералното класиране са Виктория и Явор с близо 69 000 лв. Последни засега са Викси и Георги, които обаче са твърдо решени да избегнат номинацията. Ще се справят ли или предизвикателството ще се окаже непосилно за тях, не пропускайте тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Емоционални елиминации в „Един за друг”

Във финалната женска игра за сезона дамите ще влязат в ролята на кукловоди на своите половинки, които изцяло ще зависят от тях. Мъжете ще бъдат със завързани очи и ще трябва да преодолеят всевъзможни препятствия, за да обезвредят бомба, която застрашава любимата им, при това за определено време. Кой от елементите ще затрудни всички дами? Ще има ли победители и коя двойка ще застане начело след първото изпитание за седмицата, гледайте тази сряда в новия епизод на „Един за друг“.

Гладиаторски битки за влюбени двойки в „Един за друг“

Последното предизвикателство за мъжете ще предизвика истински прилив на адреналин, защото кавалерите ще се качат на цели 40 метра височина. При екстремни условия мъжете ще се впуснат в дълбокото в търсене на отговори на три прости въпроса. В кулминацията от играта мъжете ще трябва проявят истинска смелост и да предприемат бънджи скок. Как ще реагират жените? Кой ще се осмели и ще има ли отказали се, очаквайте в четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.