Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в предишния епизод жените трябваше да навигират половинките си, които със завързани очи преодоляваха различни препятствия и то за време, днес екстремното предизвикателство е за мъжете. Силният пол ще се наложи да скача за любовта в новото изпитание в „Един а друг“. След зарята от емоции и някои пропаднали залози в женската игра, настъпи промяна във временното класиране. Начело застава двойката Димана и Христо, следвани от Александрина и Иван. С най-малко финанси за момента разполагат влогърите Кристина и Артьом, които са твърдо решени да направят всичко възможно да вземат днешната игра. Последното за сезона мъжко изпитание е от изключително значение за участниците. След днешната игра ще бъде излъчена последната за предаването Супер двойка и всички се надяват да се възползват от привилегията й.

Тактическа игра за комуникация в последното изпитание за жените в „Един за друг”

Предстои двойна мъжка игра, в която участниците ще трябва да се справят с две задачи, които задължително трябва да преодолеят за победа. Първата е бънджи скок, след което преминалите ще имат правото да отговорят на три ключови за връзката и половинката си въпроса. Коя от дамите ще рискува с голям залог, а коя ще подходи стратегически към играта на крачка от финала?

Гладиаторски битки за влюбени двойки в „Един за друг“

Кулминацията на играта за кавалерите е бънджи скок, но ще се окаже ли той непреодолимо препятствие за някои от тях? Качени на цели 40 метра височина, кои от мъжете ще преодолеят един от големите човешки страхове, ще проявят смелост и ще се осмелят да се хвърлят с главата надолу? Доколко мъжете познават своите половинки, ще скочат ли в името на любовта и коя ще е първата номинирана двойка, не пропускайте отговорите в епизода на „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.