Гледайте романтичното риалити тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Половината участници в „Един за друг“ вече се разделиха с най-романтичното предаване в телевизионния ефир, а оставащите претенденти за победата продължават да се впускат в предстоящите игри с много мотивация и хъс. Първи в генералното класиране с най-голям натрупан бюджет за момента са Димана и Христо. Те са единствените, които взеха игра от индивидуалните предизвикателства през тази седмица. Застрашени от елиминации са двойките Виктория и Явор, и Криси и Арти, като влогърите са на последното място в седмичната класация с 0 лева.

Скок в името на любовта е новото мъжко изпитание в „Един за друг“

Тази вечер влюбените играят за победа, тъй като двойката, класирала се първа на играта, получава имунитет. Останалите последни, няма да имат право да участват в играта за спасение и отиват директно на елиминации. В предстоящата двойна игра от голямо значение е синхрона и близостта при двойките, които трябва съвместно да преминават през различни весели препятствия в магазина на „Един за друг“. Влюбените отиват шопинг, плътно завързани един за друг и с вързани ръце. Участниците ще трябва да напазаруват по списък от магазина и то преодолявайки 9 различни предизвикателства.

Тактическа игра за комуникация в последното изпитание за жените в „Един за друг”

Ще бъдат ли затруднени участниците, ще се изнервят ли при неуспехите и какви части от тялото ще използват в пазаруването? Какво ще бъде предимството на „Супердвойката“ тази седмица и кои двойки ще влязат в ожесточена битка за спасение? За да се спасят, влюбените ще имат нужда от мобилизация на умовете и на телата. Кои от тях ще бъдат най-спокойни, концентрирани и с най-голямо желание за победа? Коя двойка ще напусне преди полуфиналите „Вилата на любовта“, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.