Участието си е предаването продължават Виктория и Георги

Александрина и Иван, една от най-атрактивните двойки в сезон четири на „Един за друг“, се сбогуваха с романтичната надпревара тази седмица. Двамата не успяха да се справят с нито едно от предизвикателствата и така се озоваха на елиминация срещу Виктория и Георги. Последната „Супердвойка на седмицата“ - Димана и Христо, получи специална привилегия, която се оказа от ключово значение за развоя на играта. Те трябваше да отнемат един глас и избраха да лишат от прегръдка именно най-близките на Сани и Иван – Виктория и Явор. След като не получиха подкрепа от никого, семейството от Кюстендил си тръгна от състезанието на крачка от финала.

Екстремен шопинг за двойките в „Един за друг“

Предизвикателството за двойки тази седмица изправи участниците пред атрактивен шопинг без ръце. За да се справят успешно със задачата, партньорите трябваше да демонстрират добра координация и отлична комуникация. Изпитанието се оказа непосилно за Александрина и Иван, които след многократни опити се отказаха. В резултат от решението им, двамата се озоваха директно на елиминация. Три пъти по-бързи от останалите бяха Габриела и Десислав, които освен финансов бонус, получиха и имунитет от играта за спасение. Те станаха и първите полуфиналисти в предаването.

Скок в името на любовта е новото мъжко изпитание в „Един за друг“

Четири двойки се впуснаха в битка за спасение – Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Христо. Предизвикателството изискваше мобилизация на ума и тялото, а участниците трябваше да поставят определени плочки с изображения върху нестабилна маса. Отлична памет и завидно спокойствие показаха Димана и Христо, които станаха първи в играта. Най-бавните Викси и Георги се изправиха на елиминация срещу Сани и Иван.

Следващата седмица състезанието навлиза в полуфиналния си етап, а изпитания вече ще бъдат само тандемни. Специална изненада очаква участниците, а първото им предизвикателство ще бъде екстремно и високо. Какво ги очаква, не пропускайте в новите епизоди на „Един за друг“ – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.