Отборът на златните с първа вечерна резервация в Кухнята на Ада

Най-вълнуващото кулинарно риалити в България продължава тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Отборът на златните и претендентите за победа с черни куртки ще се изправят в нови готварски битки, а в края на епизода още един участник ще напусне Hell’s Kitchen.

В общежитията на Кухнята на Ада се завръща ТикТок сензацията Цветомира, която ще събуди по екстремен начин четиримата най-добри готвачи от петия сезон на предаването. Претендентите за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към село Равно поле, където ще се изправят срещу отбора на звездите в голф предизвикателство за предимство и ще готвят в караваните на Hell’s Kitchen.

Участниците от сезон 5 на Hell’s Kitchen се спасиха след кулинарен триумф

Състезанието между златни и черни ще продължи и в ресторанта, където шеф Виктор Ангелов е подготвил сладкарска задача, в която количеството калории ще бъде от ключово значение. В сладката битка отборът на звездите ще бъде изправен пред ключово решение, което ще изостри напрежението сред тях.

Култови участници от сезон 4 се завръщат в Hell’s Kitchen

Тази вечер в ресторанта на Hell’s Kitchen ще гостува фолклорен ансамбъл “БЪЛГАРЕ”, а изцяло новото меню на ресторанта ще предизвика затруднения и в двете кухни. Това ще бъде първата вечерна резервация на звездите, които ще се изправят срещу вече опитните черни куртки. В края на епизода още един участник ще напусне предаването.

Гледай Hell’s Kitchen в понеделник и вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.