Няколко вълнуващи изненади ще разтърсят „Вилата на любовта“ тази вечер от 21.00 ч.

В епизода на най-романтичното риалити вчера влюбените вдигнаха пулса си на 30 метра височина, за да докажат, че могат да работят в хармония и единство. Резултатите от играта отредиха първото място във временното класиране на Димана и Христо. Последни останаха Габи и Десо.

Старт на полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“

Задачата пред влюбените в изпитанието този четвъртък е да открият парчетата от две разбити сърца и да ги върнат към щастието за точно определено време. Мъжкото сърце е във формата на сал и ще бъде по-голямо и по-лесно за подреждане. Женското обаче ще бъде съставено от множество нежни и деликатни части, образуващи пъзел. Балансът ще играе решаваща роля в играта, но дали двойките няма да изберат друга стратегия?

Александрина и Иван от „Един за друг“: Скоро очаквайте изненада от Ванката

Тази вечер една от най-усмихнатите и лъчезарни двойки от сезон 3 Даяна и Данчо ще гостуват във „Вилата на любовта“, но каква ще бъде тяхната роля в предаването и ще изпълнят ли мисията, заради която са дошли?

Неочаквани резултати от водната игра и съдбовно разкритие от една от двойките-претенденти за голямата награда ще пренареди изцяло класирането в състезанието. Не пропускайте новите епизоди на „Един за друг“ – в четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.