За победителката от Звездния отбор е чест да е редом до популярните личности в кулинарното риалити

Победителката от Звездния отбор в Hell’s Kitchen България - Виктория Капитонова, гостува в студиото на „На кафе“, където разказва за участието си в кулинарното риалити. Тя е инфлуенсър, интернет сензация с безброй последователи. Има вроден талант и безспорно камерата я обича.

Пред Гала Виктория споделя, че не е страстен готвач и се притеснила, когато получила покана за участие в Hell’s Kitchen. Признава, че е импулсивна и в живота, и в готвенето.

„Имаше изненади в предаването. Нямам много фантазия в сферата на готвенето. Когато трябва да готвя сама, изпадам в паника. Когато пред мен има няколко продукта и аз трябва да сготвя нещо от тях, се панирам. Паднаха ми се някакви ребра, които трябва да се готвят няколко часа, а ние имахме само 45 минути. Това беше шок за мен“, разказва риалити звездата за изненадите в Hell’s Kitchen България.

Какъв е ключът за успеха ѝ?

„Необходими са доза талант и умения, за да можеш да стигнеш по-напред в каквото и да е кулинарно предаване, но също така е важно бързо да реагираш в определени ситуации. Трябва да не се притесняваш, да не изпадаш в паника. Имахме игри, в които трябваше да запомняме каква храна има под капаците. От значение са бързината на реакциите и работата на мозъка“, коментира Виктория какви качества са необходими, за да спечелиш формата.

След победата в Hell’s Kitchen: Станислав готви сватба, кум ще бъде участник в шоуто

„Все още не се усещам победител. Имаше много силна конкуренция. Смятам, че ми помогна късметът. Радвам се и съм благодарна, че ми се предоставиха такива възможности. Приятно е да имам плакет от Hell’s Kitchen България“, категорична е шампионката.

Какво се случва извън камерите в Кухнята на Ада?

„Интересно е да се запознаеш с тези хора, които виждаме на малкия екран на живо. Беше чест да се запозная с всички от Звездния отбор. Аз съм чужденка и не се поставям на една линия с тях. Те са звезди, които с години са градили репутацията си. Приеха ме радушно и много ми се радваха. Имахме приятни разговори с Камелия Воче, която ме подкрепяше. Чувствах се добре в отбора. Много се забавлявахме с Къци Вапцаров и по време на готвенето, и извън кухнята. Той знае какво да каже, как да бъде забавен. Ние не живеехме като останалите участници в предаването, които се бореха за голямата награда, а идвахме редовно. Винаги някой носеше нещо да почерпи, но това се превърна в лоша традиция. Той винаги отпадаше. Шегувахме се, че никой не трябва да носи нищо, защото носи лош късмет. На нискокалоричните десерти успях да сготвя моите любими сирники, които са традиционно руско ястие. Но, ако трябва да съм честна, харесвам повече българската, отколкото руската кухня. Родната ми кухня залага на варени и тестени храни, докато в българската има повече свежест и цветове“, разказва участничката.

Станислав е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България

Победителката разказва, че много й е допаднала Роксана, която с непринуденото и директно поведение, е създавала приятна атмосфера в кухнята и в отбора на звездите.

„Когато започна да се излъчва предаването, забелязах Цвети от Враца. Тя е интересна и запомняща се личност, но от тези, които останаха напред в предаването, симпатизирах на Станислав. С него играхме заедно една игра и го подкрепях, тъй като в него видях желание за победа. Винаги се радвам много на хора, които са амбицирани и със зъби и нокти се борят за победа. И аз имам това качество у себе си“, признава предпочитанията си младата инфлуенсърка.

„На следващия ден след шоуто отлетях в Индонезия на заслужена почивка. Хванах здравословен тен в Бали. Останахме почти три седмици и успяхме да разгледаме острова. Сега се завърнах към моите проекти и работата ми, която основно е в социални мрежи", разказва Виктория Капитонова

Повече за тестовете, които са задължителни за взимане на българско гражданство, за изучаването й на езика, за плановете й за бъдещето, гледайте във видеото.

Повече информация можете да откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, на официалния Instagram, както и TikTok профил на предаването.