Старейшините изпратиха Момчил и Туньо на елиминации, а за Гладиаторите племенният съвет предстои тази вечер

Кой ще бъде участникът, който ще се раздели с мечтата за победа още в първата седмица на “Игри на волята” 5, ще стане ясно тази вечер от 21:00 ч. по NOVA. За мястото си в екстремното риалити ще се борят Момчил и Туньо от Старейшините и двама от воините в племето на Гладиаторите.

За първи път в „Игри на волята“: Кастинг битки определят участниците за сезон 6 и All Stars

В предхождащата елиминациите битка за спасение, номинираните ще получат възможността да изберат по един от своите съплеменници, който да ги подкрепи на Арената. Така общо 4 двойки ще влязат ще тестват своята издръжливост. Двама от номинираните ще се спасят, а другите двама ще трябва да се изправят във финален сблъсък за оцеляване в играта.

Елиминационната битка тази вечер ще включва тежко трасе и ще изпита физическите умения на застрашените от изгонване. Дали тя няма да поднесе поредния обрат на Арената и играта да напусне един от фаворитите?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 8 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.