Зрелищна битка очаква Гладиаторите и Амазонките, а Виолета и Мартин - Елвиса ще се борят за надмощие

Война между бизнес дамата Виолета Стайкова и милионера Мартин Николов - Елвиса ще избухне в епизода на „Игри на волята“ тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Участниците с най-остри езици в синьото племе няма да пестят сили в борбата си за надмощие. Виолета вече може да разчита на най-близкия си човек - дъщеря си Денислава, а най-верен на Елвиса е моделът Мастагарков. Това ще постави Дунев, Моника и Васил в сложна ситуация и те ще трябва да вземат тежки решения на номинационния съвет тази вечер.

Историческа първа победа за Амазонките в “Игри на волята” 5

Племената на Гладиаторите и Амазонките пък ще влязат в зрелищна битка на Арената, за да се спасят от съвет. В центъра ѝ ще бъде чукът на Тор - Мьолнир, а противниците ще се изправят в двубои на базата теглото им. Ще успее ли племето на Амазонките да постигне втора поредна победа или Гладиаторите ще припомнят на всички кое е най-силното племе на Арената?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 21 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.