Мартин - Елвиса, Васил, Даниел и Цвети ще се борят за мястото си в играта

На изненадваща елиминация ще станат свидетели зрители в епизода на „Игри на волята“ тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Номинираните от Гладиаторите - Цвети Станева и Даниел Димов и номинираните от Старейшините - Мартин Николов - Елвиса и Васил Василев ще се изправят в битка за спасение с неочакван край.

Амазонките изпратиха Гладиаторите на съвет след зрелищна победа

Водещият Димо Алексиев ще ги посрещне на Арената с думите: “Битката днес ще бъде до последен дъх, защото днес един от вас отпада и се сбогува с мечтата си. Вторият и третият ще се борят за мястото си в “Игри на волята” в жесток елиминационен дуел.”

Така победителят ще се спаси, завършилите на второ и трето място ще се борят в елиминационна битка, а последният ще загуби мястото си в “Игри на волята”. Вторият дуел за елиминация ще има изненадващ финал, който ще остави и двамата участници в него без думи.

Война в племето на Старейшините в “Игри на волята” тази вечер

В племето на Изгубените предстои пореден елиминационен съвет. Никол, дъщерята на Краси Дунев, вече има два автоматични гласа, след като завърши последна в битката за влизане в играта. Как ще гласува новодошлата Виктория и дали ще приеме предложението на Ралица да отиде отново при враждебните към нея Старейшини срещу своите 100 гроша?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 22 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.