„Вярвам, че брат ми може да победи всеки един от останалите участници в играта“, категоричен е поредният отпаднал от най-екстремното риалити

Той е боец по природа, но една травма успя да спре пътят му към победата. Кой е Васил извън терена, вижте във видеото на Драгомир Танев и оператора Таси Асенов.

„В битката снощи лакътя ми не „ме слушаше“. Усетих го още в предишното изпитание – на халките във водата. Тогава, заради адреналина, нямах идея какво точно се случва. Но сега, анализирайки ситуацията, може да и заради удара, който претърпях на варелите, или от преумора, но просто ръката спря да „слуша“.  Със сигурност да се откажа да играя бе едно от най-трудните решения. За един спортист да спре в средата на състезание е много тежък избор. Но разбрах, че в случая нямам много варианти, тъй като нямаше да се справя с препятствията“, разказва Васил.

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

„Съжалявам за случилото се, защото и аз, и брат ми искрено вярвахме, че можем да се срещнем на финала на „Игри на волята“ 5. Да влезеш в играта заедно с близък човек я прави различна. Има своите позитиви и смятам, че изживях едни от най-хубавите си моменти в предаването, благодарение на това, че имах с кого да ги споделя. Отрицателният момент идва от това, че това е такъв тип състезание, в което е добре да мислиш най-вече за себе си. Но когато един от най-близките ти е до теб, е трудно да се абстрахираш от това. Но с оглед на хубавите моменти, не съжалявам, че го направихме заедно“, категоричен е той и допълва, че ако бе получил възможността да се изправи срещу брат си Момчил на финал, би го победил с най-голямо удоволствие.

Неочаквана директна елиминация в “Игри на волята” тази вечер

Васил вярва, че брат му може да надиграе всеки един от останалите състезатели и то във всяко предизвикателство на Арената. И споделя, че в предаването е успял да докаже на себе си, че когато се налага може да бъде достатъчно издръжлив. Установява също, че е по-емоционален, отколкото е предполагал.

„Въпреки че стартът, който имах аз, се различава от този на други от участниците, все пак успях да се справя с първоначалните трудности. И да се включа наравно с останалите участници.“

Не пропускайте „Игри на волята“ в събота, 23 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.