Тя премери сили и надделя в битката срещу опитната акробатка Виктория Пенелова

Освен че се сдоби с билет за сезон All Stars, с победата си в третата кастинг битка на Арената Михаела осигури на племето на прегладнелите Амазонки вкусна пица.

„Страхотно е да получиш втори шанс за изява на Арената на най-екстремното риалити. Преди да ме поканят да участвам отново, не съм и предполагала, че това е възможно“, сподели тя.

Безстрашната Михаела Тодорова извоюва ключова победа в “Игри на волята”

„Вики ме водеше през цялото трасе и се представи много добре. Все пак ние, които сме излизали вече на Арената, имаме опита от много различни битки. Аз не исках да спирам и да се отказвам, без значение от финала. В началото не знаех какъв е залога на Амазонките. Но тичайки по Арената, те ме окуражаваха и подкрепяха. Знаех, че ако спечеля, за тях ще има храна. Но не знаех какво ще изгубят, ако падна. По едно време чух как някои от тях казва: „Давай, Мише, ако изгубиш, някой от нас изгаря!“ В този момент почувствах още по-голяма отговорност, защото от една страна стои съдбата на Вики, а от другата – съдбата на някой, който вече е там. Реших да играя, докъде ми стигнат възможностите. И в никакъв случай да не се отказвам“, разказва Михаела и допълва, че силно се надява Вики да влезе в шести сезон, защото го заслужава.

Амазонките поемат огромен риск в “Игри на волята”

Според нея опитът е изиграл решаваща роля и в трите изминали вече кастинг битки, в които победители станаха участниците от предходните сезони.

Михаела разкрива и своята стратегия в битката: „Идеята ми беше да пусна Вики една стъпка пред мен, за да видя как ще играе, а тя да не взима хитринки от мен. Така или иначе стратегията ми не проработи точно по този начин, защото тя беше постоянно пред мен заради контузията ми. Поздравления за нея!“

Една от най-екстремните участнички в игрите смята, че най-добрата стратегия за сезон All Stars ще бъде изградената на място. Михаела подготвя голяма част от участничките, които се състезават в пети сезон на „Игри на волята“. „В предаването се влиза с желание, с воля. Търсят се хъс и амбиция. Важното е да не се отказваш. Уча ги, колкото и да са изморени в залата, да поддържат темпо и да се не спират. Симулираме доста от трасетата, които зрителите виждат на Арената. Случат се и контузии, но те крият от мен, за да не ги спра от играта. Моите момичета – Албена, Моника, Дени и Вили се справят много добре. Единствено Моника се притеснява повече от необходимото и й е трудно да се отпусне. А психиката може лесно да те подхлъзне. И когато не вярваш в себе си, може да загубиш преди битката да е започнала. Стискам палци на всички момичета – дано жена да спечели „Игри на волята“ 5“, категорична е тя.

Не пропускайте „Игри на волята“ в понеделник, 25 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.