Те ще трябва да познаят дали безстрашната Михаела Тодорова или амбицираната Виктория Пенелова ще победи в кастинг битката

Ключов за "Игри на волята” 5 залог ще трябва да направят Амазонките в епизода на екстремното риалити тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Жълтото племе ще гледа от първия ред третата кастинг битка за сезона, в която на Арената отново ще излезе безстрашната Михаела Тодорова от “Игри на волята” 4. Срещу нея ще се изправи много силна и подготвена претендентка - Виктория Пенелова.

Васил Василев: С брат ми Момчил искахме да се изправим един срещу друг на финала на „Игри на волята“ 5

Ако сбъркат със залога си, Амазонките ще трябва да изпратят един от своите в Чистилището. В доскоро изцяло женското племе вече има трима пленени мъже - Цветелин и Гатьо от Гладиаторите и Момчил от Старейшините. Женската коалиция между Оряшкова, Ситнилска, Теодора, Ива и Мудева обаче продължава да доминира и при евентуален грешен залог мъжете са застрашени.

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

Развоят в кастинг битката за Михаела Тодорова и Виктория Пенелова обаче също има голямо значение. В случай че Михаела спечели дуела, тя ще си извоюва място в All Stars сезона на “Игри на волята”. Така звездата от сезон 4 ще се застане рамо до рамо с Филип и Гридин, които вече получиха покана от водещия Димо Алексиев. За опитната акробатка и плувкиня Виктория Пенелова пък победата ще означава, че тя ще стане част от сезон 6 на “Игри на волята”.

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ днес, 23 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.