Драгомир Танев ни среща с един от най-обсъжданите участници на риалити формата

Още на първата игра с мрежата неговият бицепс се къса частично. Въпреки това Николай продължава състезанието, защото не желае да напусне още на първата битка. На последната му битка на арката скъсването се повтаря, но на различно място, а ръката му става нефункционална. Вследствие след излизането му се налагат серия от рехабилитации. В момента ръката му е възстановена на 80% и ще има възможност отново да се състезава.

Димитър Морунов грабна победата в четвъртата кастинг битка в “Игри на волята”

„Много ме е яд, че се наложи да изляза от предаването. Цял живот съм бил спортист – преди бях кикбоксьор, а след това културист. Общо взето през целия ми съзнателен живот съм се състезавал. Това беше удар за мен, който ще помня може би цял живот. Спортът, който практикувам аз не е свързан със сила. Това, че изглеждам по този внушителен начин , не означава, че съм много силен. Има културисти, които нямат дори моята сила. Нашият спорт е естетика. Нямам проблем с това, че в една от битките бях победен от две дами. Имал съм много примери в живота си, в които съм виждал, че една жена може да бъде много повече мъж от мъжете – и физически, и психически. Този сезон дамите са изключително подготвени и вярвам, че жена може да го спечели“, споделя той.

Грешен залог може да остави Гладиаторите без храна за седмица

Николай разказва, че има син и го учи на уважение към жените, но не би искал той да се занимава с културизъм. „Повечето хора бъркат фитнес и културизъм. Това, което аз преподавам на моите клиенти, е фитнес и здравословен начин на живот. Опитвам се да ги науча да имат хранителни навици, спортът да присъства в ежедневието им, да изглеждат прилично и да се чувстват добре. Културизмът е всичко друго. Той е като руска рулетка със здравето. Затова не го препоръчвам на младите. За тийнейджъри и подрастващи е абсурдно да се занимават с него“, категоричен е Николай.

Николай ризнава, че му е липсвала достатъчна физическа подготовка за Игрите, но със сигурност би стъпил отново на Арената.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.