Наричат го „Викингът на Арената“, но стана ясно, че силата не винаги е достатъчна за победата.

Пред Драгомир Танев Даниел разказва за дългия път от Великобритания до България и този в търсене на себе си.

За последната му битка на Арената

„Искам да кажа, че Денислава е може би най-подготвената жена в този сезон на „Игри на волята“. Дори й споделих, че ако жена трябва да спечели този сезон, това трябва да бъде тя. Тя е моят фаворит от жените. На последната битка на мен не ми достигна плуването. На всички други компоненти се справих добре, но с него не се справих и логично отпаднах. Не ме е яд, че отпаднах от Денислава, но по-рано трябваше да си изиграя картите по съвсем друг начин, за да не стигам дотам.“

Огнената Ваня Запрянова се завръща в "Игри на волята"

Даниел вярва, че жена може да грабне победата в „Игри на волята“ и споделя, че освен Денислава има още няколко дами фаворитки, които имат потенциала да спечелят реалити формата. Признава обаче в многокомпонентните силови битки жените няма как да бъдат равни на мъжете.

„Лично аз много исках да се състезавам с Гатьо. Да се изправя точно срещу него! От ден първи бях очарован от неговото отношение – веднага съумя да сплоти всички в племето. За него семейството е свято и ако има повече такива хора, ще бъдем много по-добро общество.“

Ваня Запрянова запази племето на Амазонките цяло

Даниел е живял 13 години във Великобритания и се е занимавал със земеделие. „Там животът е на 90% работа, а аз исках да се насладя на живота и да го усетя. Исках да почувствам свободата. Един ден си пожелах просто да се прибера в България и апелирам към всеки, който има възможност да се прибере тук и да се развива. Няма да крия, че ми беше трудно. Да излезеш от зоната си комфорт след толкова години, коства много. Но успях да намеря своето нещо. Работя това, което искам и в момента изживявам мечтата си.

 Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.