Теодора Мудева, която отпадна от състезанието снощи, бе следващият гост на официалния подкаст на риалитито „След Игрите”

В него любимата на Румен Радев споделя как са се крили от камерите, за да правят любов в Резиденцията, разказва и за водната си диета на Дивата река и за заплахите за живота си, които получава онлайн.

Мудева сподели пред водещата Ива Иванова и за куриозна случка в Стопанството с Гатьо. Тя се опитала да скрие узряла тиква между набраните краставици, за да може впоследствие Амазонките да я изядат. Бившият командос обаче не разбрал какво точно прави и я издал пред камерите.

Цвети Станева елиминира Теодора Мудева в “Игри на волята” 5

Мис България 2018 сподели в „След Игрите”, че нейният любим Румен Радев ѝ е отворил очите за това кой кой е в „Игри на волята”. Мудева е категорична, че не съжалява, че е играла в женски съюз с Виолета.

Шампионката споделя, че за нея медалите от състезанията ѝ по-спортни танци са по-ценни от титлата „Мис България”. Тя разказва, че с годеника си Румен Радев са си купили апартамент в София, който в момента ремонтират. Дотогава са избрали да живеят в дома на своята близка приятелка Мария Оряшкова, с която бяха заедно в „Игри на волята”.

В „След Игрите” Мудева разказва още за глада и мизерията в „Игри на волята”, споделя кои участници от сезон 5 иска да види в сезон All Stars и разкрива как риалитито е помогнало връзката им с Румен да стане още по-силна. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.