Една от най-красивите участнички в екстремното риалити разказа с какво Юлиан Костов е спечелил сърцето й и разкрива някои от своите най-съкровени тайни

В емоционално интервю за Мариян Станков – Мон Дьо Мирела разказва за грозната и мрачна истина на своето детство, за тежкия развод на родителите й, за битката с булимията, за една огромна загуба в живота й и за голямата любов.

След развода на родителите й първия тъмен коридор, през който й се налага да премине е свързан с булимията.

„Аз съм много борбен и емоционален човек. Понякога съм като прочетена книга и хората винаги знаят как се чувствам. Не мога да го прикрия. Около мен винаги е пълен хаос – в ежедневието и в отношенията ми с хората. Аз съм на 22 години – сега ми се живее и искам да пробвам от всичко. Имам страх от това да не изпусна нещо. Въпреки че съм от по-малък град и не съм от заможно семейство, аз знаех, че ще стана звезда. Обожавах сцената и да бъда на нея“, разказва Мирела.

Джералдин Тодорова спечели поредната кастинг битка в “Игри на волята” 5

Тя разкрива, че най-трудният период в живота й започва, когато влиза в пубертета. Едва 13 годишна Мирела е запитана в съда при кого иска да живее – при майка си или при баща си. Преминава през булимията и се затваря в себе си. Вярва, че ще реши проблемите си, ако се самонарани, но греши. Признава, че след „Игри на волята“ й се е случило отново да изпитва затруднения с храненето. „Всички знаят, че в предаването се случва да гладуваме, а след като излезем от формата хормоните ни са объркани. Почти всички ядем много и понапълняхме. Върна се вината от това защо съм яла повече“, спомня си тя.

Мирела мечтае да танцува на световната сцена и признава, че е най-големият фен на Риана. Обожава музиката й и й подражава. „Наскоро пуснах първата си песен. Пея от малка, но никога не се бях занимавала професионално, докато не заживях в София. Това беше първото нещо, което направих – да си намеря учител по пеене. Имах амбицията да стана изпълнител, но осъзнавах, че е много трудно. Особено за едно малко момиче от Варна, което не познава никого в столицата. Музиката винаги е била хоби за мен и не смятам да я превръщам в професия“, категорична е тя.

За любовта като опиат

След „Игри на волята“ всички погледи бяха вперени в Мирела и Валери, но двамата осъзнават, че в реалния живот са прекалено различни като хора. „Пътищата ни се разделиха. Когато си затворен в такава изолирана среда, ставаш прекалено емоционален. Но си останахме приятели до ден днешен.“

Мирела разкрива, че човека до нея е актьорът Юлиан Костов. „Заедно сме, познаваме се отдавна. И двамата сме от Варна. Това лято се засякохме на морето, имахме възможност да си поговорим и осъзнахме, че сега е момента. Буквално ми отне часове, за да се влюбя истински. Беше много силно. Привлече ме с добротата си. Той е рядък, изчезващ вид според мен. Показва емоциите си, дори нашите приятели често казват, че сме еднакви. Той е изключително спокоен и адски много ме подкрепя. Много съм щастлива.“

Кой е най-големият герой в живота й и защо приятелят й казва, че е родена под щастлива звезда, гледайте във видеото.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 23 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.