Звездният отбор с първо кулинарно изпитание тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Участниците от звездния отбор на Hell’s Kitchen 6 ще готвят за първи път в Кухнята на Ада тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Те ще се изправят срещу отбора на жените и ще опитат да впечатлят шеф Виктор Ангелов с перфектната порция пържени картофи. Задачата пред тях ще бъде лесна на теория, но на практика ще изисква добра техника на приготвяне.

За първи път в Кухнята на Ада ще видим как звездите работят в екип. Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята” ще трябва да си партнира в пърженето с фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи. Триото ще вдигне градусите, а ако не се справи със задачата, една от звездите може да бъде застрашена от изгонване още със стъпването си в Кухнята на Ада.

Жените триумфират в първата битка на Hell’s Kitchen 6

Преди да се изправят срещу червените, златните ще влязат в битка помежду си. Те ще трябва да приготвят своя личен специалитет за шеф Виктор Ангелов. Най-добрият сред тях ще получи имунитет и ще даде първата голяма заявка за сезона.

Как ще се справят популярната Наталия Кобилкина, комикът Китодар Тодоров и певецът Тома в Кухнята на Ада? Ще успее ли инфлуенсърката Гърдева да впечатли шеф Ангелов с ястията си повече от звездната победителка Капитонова? Как ще се справят Радка и Калки?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.