Николай от отбора на мъжете напусна кулинарната надпревара

Първият изгонен в сезон 6 на Hell’s Kitchen е Николай Тодоров от Шивачево. Той се представи посредствено по време на първата вечерна резервация в Кухнята на Ада и не показа нужните качества, за да продължи напред в надпреварата. Участникът от отбора на сините беше изпратен от шеф Виктор Ангелов с препоръката да продължава да се учи.

Жените триумфират в първата битка на Hell’s Kitchen 6

Застрашена от изгонване беше и професионалната готвачка Никол Росенова. Въпреки богатия си кулинарен опит, тя не успя да мотивира отбора на жените и шеф Ангелов ги изгони от кухнята. Пълната абдикация на Николай от задълженията му обаче наклони везните към него и той напусна състезанието.

Какво ще сготвят Гатьо, Бони и Изи на шеф Ангелов в Hell’s Kitchen?

Звездите за първи път готвиха в Кухнята на Ада. Те трябваше представят най-доброто си ястие и да се изправят един срещу друг. Изненадващо имунитет спечели Пеньо Гатевски - Гатьо, който доби огромна популярност след участието си в “Игри на волята”. Командосът от Пловдив измести фолк певицата Бони от първото място със своята свинска пържола. Златните победиха отбора на жените в предизвикателство, в което трябваше да приготвят перфектна порция картофи. Най-добре се представи дуото на хипнотерапевт Александра Гърдева и певеца Коцето Калки.

Hell’s Kitchen сезон 6 се завръща в ефира на NOVA

В следващия епизод на Hell’s Kitchen отборите на жените и мъжете ще се впуснат в екстремно предизвикателство, достойно за приключенско риалити. Те ще готвят за спасители от дирекция “Аварийна помощ и превенция”. Вечерната резервация отново ще нагорещи страстите и ще покаже кои участници нямат място в Кухнята на Ада.

Не пропускайте следващия епизод на Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 22 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.