Участниците ще готвят за тях, а провал в задачата може да им коства много

Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар ще бъде специален гост в Кухнята на Ада в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Участниците ще имат задачата да нахранят Карлос и някои от най-добрите ни щангисти. Шеф Виктор Ангелов няма да позволи шампионите да останат гладни и ще накаже тежко отбора, който се представи най-зле. 

Последно предупреждение за Мисис Баба и жените в Hell’s Kitchen

Вечерната резервация отново ще е изпълнена с напрежение, а ВИП гости в ресторанта ще бъдат още боксьорът Тервел Пулев със семейството си и едни от най-атрактивните участници от сезон 5 на “Игри на волята” - Денислава, Мартин - Елвиса, Крум и Моника. Присъствието на Пулев ще респектира отборите, а една изгубена поръчка ще изпрати притеснителния Чоткин на масата на боксовата звезда.

Номинациите валят една след друга в новия епизод на Hell’s Kitchen

Заради хаоса в кухнята ще изгори поне един от хоби готвачите. Кой ще разочарова шеф Виктор Ангелов и ще си тръгне от Hell’s Kitchen?

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.