Шеф Ангелов изгони и Мисис Баба Магдалена Динкова по време на вечерната резервация

Двойна елиминация беляза епизода на Hell's Kitchen. Първата изгонена от Шеф Виктор Ангелов по време на вечерната резервация беше Мисис Баба - Магдалена Динкова. Причината бяха поредица от грешки, а в черешката на тортата се превърна опитът ѝ да приготви салата в тиган.   

Шампионите Карлос Насар и Тервел Пулев влизат в Hell’s Kitchen тази вечер

Надпреварата за голямата награда от 100 000 лева напусна и провокативната Владимира Влахова. Актрисата във филми за възрастни разочарова шеф Ангелов с представянето си в кухнята и той я изпрати у дома в Барселона. Така отборът на жените остана с двама участници по-малко в рамките на само една вечерна резервация.

Последно предупреждение за Мисис Баба и жените в Hell’s Kitchen

Конфликтите в червения отбор оказват влияние и на представянето на играчите в кухнята. Хоби готвачката Полина и собственичката на ресторант Чимидова влизат най-често в словесни престрелки помежду си, а напрежението между лидерката Никол, безпардонната Светла и самоуверената Камелия също ескалира.

 Докъде ще доведе разделението в женския отбор? Кой ще е следващият елиминиран участник? 

Гледайте новите епизоди на Hell's Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.