Звездите ще вибрират на една честота в Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Новата седмица носи със себе си и нови трусове в кухнята на Hell’s Kitchen. След поредицата разочароващи представяния на сините и червените, довели до отстраняването на цели четирима от техните редици, днес шеф Виктор Ангелов ще извади тайното си оръжие и всичко в Кухнята на Ада ще започне отначало. В Hell’s Kitchen ще влязат четирима нови готвачи с много опит, готови да объркат плановете на останалите.

Отборът на Златните се завръща на бойното поле, за да запази своята позитивна серия от великолепни резултати. Днешните изпитания ще поставят бившия войник Гатьо и неговите кулинарни гладиатори в множество комични и абсурдни ситуации, а сексоложката Наталия Кобилкина ще остави шеф Ангелов в абсолютен ступор, споделяйки някои горещи детайли от своя личен живот.

Владимира от Hell’s Kitchen: Станах лесна мишена и затова отпаднах

Ще успеят ли Златните да продължат триумфалната си серия или някой от тях ще напусне Hell’s Kitchen завинаги? Как ще бъдат приети новите попълнения при червените и сините?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.