Двамата звездни участници разкриват какво обединява хората в живота и в Кухнята на Ада

Двамата звездни участници от Кухнята на Ада Тома и Бони тази сутрин са гости в студиото на „Събуди се“, където разкриват какво освен музиката обединява хората в живота и в кулинарното предаване.

„Щастлив съм, че Бони пое веднага инициативата да пеем популярни български песни. В един от лайфовете Бони започна да пее една супер популярна българска народна песен и веднага заиграхме хоро“, разказва рок певецът.

На участниците никак не им е лесно с високите изисквания на шеф Ангелов в Hell’s Kitchen, но двамата признават, че се забавляват в предаването и успяват да се разсейват от трудностите.

„Събират ни много рано, когато снимаме и искам да споделя, че Бони е страшна свежарка и носи винаги нещо направено от нея рано сутрин. Направи ми впечатление, че е много добър готвач още на първия лайв, когато ме детронира от трона. Като цяло Златният отбор сме отбор“, каза Тома.

Камелия след Hell's Kitchen: Влюбена съм в Чоткин

Как успяват да съхранят отбора?

„Енергия, отговорност, дисциплина, няма индивидуалисти и сме отбор. Помагаме си, задружни сме, успяваме да си разпределим задачите…“, разказва певицата. „Бони е доста силна личност и успява да ни организира“, допълва рок певецът.

„Като мъж много добре се справя в кухнята. Лично мен много ме впечатли когато успя да направиш рулото с инициалите на Hell’s Kitchen”, е мнението на Бони.

Двамата признават, че въпреки стреса се забавляват. Не са професионални кулинари, но се стараят храната да е вкусна и да има добра презентация.

“Много неща се учат в Hell’s Kitchen и определено нашето участие ще ни бъде в плюс в живота”, категорични са участниците от Звездния отбор.

Жените в Hell’s Kitchen загубиха още един от талантливите си готвачи

“Влязох в предаването открит и отворен към кулинарията. Аз съм като книга с бели страници. Надявам се да науча много от колегите си и от шеф Ангелов. Ние вървим напред, защото се чувстваме като отбор и се държим един друг. Може би в началото се мислехме, че трябва да се сборим с човека до себе си, но това мина. Човекът, който готви много хубаво в Hell’s Kitchen е Бони. Аз съм любител кулинар и никой от нас не може да прави някакво велико гурме. Учим се все още и се опитваме да плейтваме и правим красиви чиниите”, разказва Тома.

Бони разкрива, че любовта й към готвенето се крие още в детството, когато се е учила от баба си Бонка. След това, когато опитвала нещо вкусно, започвала да търси рецептата и да се опитва да го приготви. Искрата към готвенето и при рок певеца също е запалена от майка му и баба му, които са приготвяли вкусна домашна храна. И Бони и Тома обичат да приготвят традиционни български ястия.

Шампионът Станислав посреща готвачите от Hell’s Kitchen 6 в “Кухнята след Ада”

Кога намират време за готвене?

“Човек има ли желание, намира време за всичко и най-вече за кухнята. Храната е нещо много важно за всеки един от нас”, категорична е поп фолк певицата.

“Смятам, че готвенето е изкуство и ако човек вникне в него и му се отдаде, може да се развие и да стане много добър. Готвенето те развива като личност и отношение в живота”, допълва Тома.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.

Редактор: Райна Аврамова