Участничката прави равносметка на участието си и споделя, че е участвала в кулинарната надпревара, за да надгражда себе си

Галя Чимидова, която е собственик на заведение в Равда и главен готвач, бе поредният отстранен участник от отбора на червените в този сезон Hell’s Kitchen. Пред репортер на „На кафе“, тя повдига завесата за напускането си на кулинарното риалити и прави равносметка на представянето си в шоуто.

Съжалява ли за решението си да не участва в играта с басейна?

„Решението ми остава и до ден днешен същото и бих го повторила. Всеки прави собствения си избор и този беше моят. Отказах се да играя тази игра, защото съотборничките ми казаха, че те ще се жертват за мен и ще се хвърлят по два пъти, както за мен, така и за Царина. Аз участвах в други игри, които доведох до край. Правила съм много неща за отбора и те казаха, че е техен ред да спасят мен“, категорична е участничката.

„Изпитвам голям респект към шеф Ангелов и всяка негова забележка съм я взимала на сериозно на 100 % и като градивна критика. Дошла съм с една единствена цел да надграждам себе си. Много неща научих и разбрах“, признава Чимидова.

Златните покориха вегетарианския връх в Hell's Kitchen

Тя признава, че при влизането си си е дала сметка, че всички са равни. Според нея Симона е от хората, които не са имали богата практика и опит, но е показала много добри неща. Преценила е, че заявките на добрите готвачи и на тези, които не са професионалисти, остават извън предаването и всички започват от равен старт.

„Влязох със заявката на алфа играч и лидер, но участниците в Hell’s Kitchen не са моят персонал, а аз съм персонал на шеф Ангелов“, прави равносметката си Галя.

„Моите фаворити са двама и се двоумя между тях. Това са Никол и Чоткин. Най-близки вътре ми бяха Камелия, а след напускането на Камелия, Никол стана моята половинка. Споделяхме си, подкрепяхме се и си давахме съвети. Чоткин е другият човек, който усетих близо до мен като приятел. Като водач на кухнята е много добър.“

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.