Коцето Калки напусна Кухнята на Ада след като Златните загубиха от Сините

Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още един от своите след загуба срещу Сините. Това е музикантът и актьор Костадин Георгиев - Коцето Калки. Шеф Виктор Ангелов изгони харизматичния хоби готвач заради слабото му представяне при приготвянето на  “Кордон бльо” с пилешко филе. Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи се спаси от елиминация и получи втори шанс. Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното представяне на Златните в последните седмици.

Бони и Гърдева заформят скандал в Hell’s Kitchen тази вечер

В звездния отбор се появява все по-голямо разединение. В центъра на зародилия се конфликт бяха певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши. Скандалът между двете дами ще постави началото на истинска война при Златните.

Сините имаха и втори повод за празнуване, след като постигнаха победа в кулинарното предизвикателство в Троян срещу Червените. Това изпрати синия отбор в луксозната спалня за седмица и ще им даде нови сили за предстоящата вечерна резервация.

Сватовникът от Hell’s Kitchen 6 Георги: Химията ме тласна към кулинарията

Коцето Калки е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разказва за своето преживяване в Hell’s Kitchen. Той разказа защо е спрял да яде месо след травмиращ инцидент, кой е най-добрият готвач от Златните и как командосът Пеньо Гатевски - Гатьо мотивира съотборниците си. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Още един участник ще напусне Кухнята на Ада след утрешната вечерна резервация. Кой ще се раздели с мечтата за голямата награда от 100 000 лева?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 17 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok