Тя е гост в новия епизод на подкаста "Кухнята след Ада"

Провокативната сладкарка Стефани е поредният участник, разделил се с Кухнята на Ада. Тя получи оранжева престилка след седмичния мастър клас и не се раздели с нея до самия край на вечерната резервация.

Загубата в битката за спалните изпрати Червените на кулинарна екскурзия до Великата китайска стена с шеф Лио Юан Дзю. Неговата рибна интерпретация във формата на катерица се оказа нелеко препятствие за две от най-противоречивите участнички от червения отбор - Михаела и Стефани. Така те се озоваха с оранжеви престилки в ръка след мастър класа. Хоби готвачката Царина пък завоюва втори пореден персонален имунитет. 

Чоткин си създава нови врагове в Кухнята на Ада

Вечерната резервация и за двете кухни не протече по план, като грешките се трупаха от всички станции и готвачи. Ситуацията в Кухнята на Ада достигна точка на кипене, когато шеф Ангелов се принуди да сервира брънч омлети на всички гости на ресторанта, вместо ястията от новото пролетно меню. Невъзможността да овладее червената кухня и престъпването на думата на шеф Виктор Ангелов изпрати сладкарката у дома.

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Стефани е гост в подкаста "Кухнята след Ада", където коментира своето представяне в Hell's Kitchen и скандалите със съотборничката си Михаела. Съжалява ли за поведението си и в кой музикален клип на Криско е участвала? Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.  

Утре вечер още един играч ще се раздели с куртката си в Кухнята на Ада. Напрежението в отбора на Червените ще се подплати от разговор между Симона и Никол, която ще сподели крайната си оценка за връзката на Мони и Митко. Как ще завърши поредната драматична ситуация?

 Не пропускайте новия епизод на Hell's Kitchen 6 в четвъртък, 18 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok