Гледайте семейните комедии „Необичайният живот на Тимъти Грийн“ от 13.00 ч. и „50 първи срещи“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Съботният киноследобед ще стартира с магическата лента „Необичайният живот на Тимъти Грийн“, в която зрителите ще станат свидетели на един по-различен поглед към темата за сложните семейни взаимоотношения. Лентата представя по-различен поглед към темата на режисьора и драматург Питър Хеджис, който и преди е търсил отговори на въпросите за сложните семейни взаимоотношения с филмите "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и "Маркъс". За въздействието на творбата допринася актьорският талант на Дженифър Гарнър, Джоел Едгъртън и Си Джей Адамс, който е награден за изпълнението си с Young Artist Award.

Сюжетът акцентира върху невероятната история на една млада двойка. Синди и Джим Грийн отскоро са женени и нямат търпение да създадат семейство и да им се роди дете. За съжаление, опитите им са неуспешни. Един ден обаче решават да се вслушат в съвета на странна жена, която им казва да заровят в кутия в земята всичките си желания и представи за бъдещото им дете, написани на хартия. Когато скоро след това малкият Тимъти се озовава пред вратата им през една нощ, разтърсвана от ужасна буря, Синди и Джим заедно с обитателите на малкото градче Стенливил ще научат, че най-големите подаръци в живота получаваш, когато най-малко си очаквал. Но дали те са подготвени за това, което ги очаква?

По-късно от 15.00 ч. очарователната комедия „50 първи срещи“ ще покаже по забавен начин, че за истинската любов не съществуват никакви пречки и обстоятелства. В главните роли зрителите ще видят звездните имена Дрю Баримор, Адам Сандлър, Роб Шнайдър, Шон Остин и Дан Акройд.

Романтичната комедия на режисьора Питър Сигъл ще срещне зрителите със забавния ветеринар Хенри Рот (Адам Сандлър), който живее на Хаваите и се радва на компанията на отпочиващите жени. Той изоставя живота на плейбой, след като се влюбва в Луси (Дрю Баримор), която страда от загуба на краткотрайната памет. Тъй като не може да си спомни, че се е запознала с него, Хенри трябва да ухажва Луси всеки ден с надеждата, че и тя ще отвърне на чувствата му. Какви забавни приключения им предстоят и ще успее ли Хенри да спечели сърцето на Луси?

Не пропускайте семейните комедии „Необичайният живот на Тимъти Грийн“ от 13.00 ч. и „50 първи срещи“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA