Гледайте спортната комедия на режисьора Стивън Мърчант тази събота от 22.00 ч. по NOVA

В съботна вечер зрителите на NOVA ще могат да проследят интелигентната и затрогваща комедия "Семейни кютеци", която проследява историята на семейство борци от Норич, Англия. Създадена по действителна история, комедията "Семейни кютеци" разказва за гангстера Рики, успял да влезе в правия път след тъмното му минало. Той заедно със съпругата му Джулия, дъщеря му Пейдж и сина му Зак изкарват прехраната си, борейки се заедно на малки кеч турнири на местно ниво. Лентата е вдъхновена от истинската история на Пейдж - една от най-атрактивните дами в световния кеч.

Младата и очарователна жена не изглежда като типичен представител на WWE, но борбата е в кръвта й. Това е и в ДНК-то на нейния любящ брат Зак и родителите им с неясно минало Джулия и Рики.

Когато Пейдж и Зак получават уникалната възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, семейството най-сетне вижда, че има шанс най-смелите им мечти да се превърнат в реалност. Пейдж и Зак бързо осъзнават, че за да станат суперзвезди, техният талант и отношенията помежду им ще бъдат поставени на изпитание. Ще успеят ли братят и сестрата да преминат през взискателната програма на треньора Хъч и да станат част от плеядата от звезди като Скалата?

Не пропускайте развръзката в спортната комедия "Семейни кютени" тази събота от 22.00 ч. по NOVA