„Аз съм единственият брокер в България, който може да приготви чиния с катерички от риба“, признава една от най-колоритните участнички от Кухнята на Ада

Брокерът и хоби готвач Симона се превърна в любимката на шеф Ангелов в 6 сезон на Hell’s Kitchen. Тя има профил в TikTok с почти 20 000 последователи и е позната повече като Мони Бонбони. Влиза в предаването, за да покаже, че любител на кулинарията също може да готви добре. Симона е поредният отстранен участник от кулинарното риалити, а днес е гост в студиото на „На кафе“, където пред Гала споделя емоциите си за предизвикателството да е част от Кухнята на Ада. Самият шеф я похвали в предаването, че за два месеца е успяла да научи много. Въпреки предупрежденията от повечето й близки, че няма да издържи дълго в кулинарното риалити, Симона доказа, че може да се справи и си тръгва една от последните. Признава, че вече прави разлика между магданоз и кориандър.

„Влязох в Hell’s Kitchen, което ми беше непознато място, но излязох добре одготвена. Като отида на ресторант, вече мога да подготвя всичко от менюто“, споделя брокерката.

Шеф Ангелов раздаде черните куртки в Hell's Kitchen 6

Как спечели симпатиите на шеф Ангелов?

„Мисля, че го спечелих с искреността си. Бях винаги себе си, никога не го лъгах, а също така старанието ми и желанието ми да се науча. Всички го виждаха. Много са комплиментите, които получих, но един от тях е как един брокер на недвижими имоти може да стигне до това място и да приготвя дообре ястия. Аз съм единственият брокер в България, който може да приготви чиния с катерички от риба. Ще се науча да правя ориз за суши“, категорична е Симона.

Участничката разкрива, че най-трудният й момент в Hell’s Kitchen е играта с кънките, тъй като не харесва и не практикува зимни спортове.

Майка й, която се притеснява за нея, я предупреждава, че ще й е трудно в кулинарното предаване и няма да издържи, заобиколена от професионалисти. Но след участието й много се гордее с дъщеря си.

Симона от Hell’s Kitchen: Всички ще потвърдят, че съм правила най-вкусната баница

„Мечтаех си за черната куртка, но това беше мечта. Дори аз не мислех, че ще стигна до това място.“

„Не очаквах, че в кулинарно предаване ще срещна любовта. Не съм отишла с тази цел, но то просто се случи. Щастлива съм, въпреки че Димитър ми липсва. Ще го чакам да го видя на финал. Имахме малка криза и честно казано и двамата реагирахме доста остро в този момент. Никой не отстъпи. Не беше скандал, но аз се ядосах и не му говорих около седмица. В главата ми бях разочарована от цялата постъпка. След това го осъзнах навреме, защото щях да съжалявам“, разказва повече за зародилата се любов с Димитър и за скандалите, които я засегнаха.

Повече за детството, за желанието й да учи криминалистика, за работата й като брокер на недвижими имоти, за страстта й към кулинарията и пътуванията, гледайте във видеото.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.