Концертът ще се състои на 16 май от 19.30 ч. в Зала 1 на НДК

Двама от най-популярните певци у нас за първи път дават интервю, в което говорят за първата им среща, цената на славата и децата, които са променили живота им. И си пожелават скоро да запишат съвместна песен.

За Алисия и Фики предстои едно от най-големите музикални събития, което ще се случи в България. Двамата ще бъдат подгряващи изпълнители на голямата звезда на гръцката сцена Константинос Аргирос. Всеки от тях ще излезе на сцената със свой бенд, за да изпълни няколко песни. И тъй като все още нямат съвместна песен Фики и Алисия ще изпълнят заедно една от дуетните песни на Алисия и Тони Стораро.

„За нас ще бъде голяма привилегия да сме на една сцена с него. Обожаваме неговата музика и начина, по който представя своето творчество. Искаме да благодарим специално на Кирил Кирилов, който е продуцент на този спектакъл. Ще бъде вълнуващо, а феновете трябва да очакват специални изненади от нас по време на концерта“, споделя Фики Стораро.

"ДРУГОТО ЛИЦЕ" НА ФИКИ: Певецът с ексклузивен концерт с поп, рок и джаз хитове

„Фики е изключително уважителен човек. Той има прекрасно семейство и добро възпитание”, споделя Алисия за своя колега.

„Концертът на Тони Стораро е една сбъдната мечта за цялото семейство. 25 години той успява да е на върха и да ни подкрепя и закриля”, разказва Фики Стораро и признава, че любимото му време е това, което може да посвети на семейството си.

Тони Стораро: Уязвим съм. Това, което ме спасява, е семейството

Той допълва, че и пред публиката и в живота си е един и същ човек, без пози и преструвки.

„Ние сме хора като всички останали и трябва да живеем като такива”, добавя Алисия.

Концертът на Константинос Аргирос ще се състои на 16 май от 19.30 ч. в Зала 1 на НДК.

NOVA е медиен партньор на събитието.