Прецизният кулинар Димитър остана на трето място в сезон 6 на най-горещото риалити

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите” в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната надпревара. Враждата между двете дами беше едно от централните събития в отбора на Златните и беляза тяхното представяне през последните няколко седмици.

Сарамандов от Hell’s Kitchen: В предаването преоткрих емоционалната си същност

Кулинарното състезание за 100 000 лева на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха участие в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за опасните трикове на шеф Никола, шеф Светла и шеф Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при комуникацията, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.

Тройното предложение за брак предизвика рекорден интерес в този сезон на Hell’s kitchen

По време на финала на звездния отбор Бони и Гърдева трябваше да приготвят двустепенно меню за специално подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, шеф Виктор Ангелов и су-шефовете - шеф Светла и шеф Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха победата на риалити звездата.

Шеф Ангелов организира троен годеж за финалистите в Hell’s Kitchen 6

Димитър е гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Там той разказва интересни подробности, свързани с участието му в Hell’s Kitchen. Водещият Станислав Иванов, победител от сезон 5, ще разговаря с него и любимата му Симона. В епизода двамата влюбени ще коментират за първи път предложението за брак и истинска ли е връзката им. Епизодът вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Изи след Hell’s Kitchen: Очаквах да отпадна първа

Винаги усмихнатата Алекс Гърдева също беше гост в подкаста “Кухнята след Ада” в началото на сезона. Епизодът с Гърдева, в който разкрива защо не очаква да спечели Hell’s Kitchen, може да си припомните в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Никол от Hell’s Kitchen: Напускането на Симона и Царина ме срина психически

Големият финал утре ще противопостави изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин. Те ще се изправят един срещу друг, рамо до рамо с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път. Кой ще грабне голямата награда и титлата “Най-добър готвач на България”?

Не пропускайте големия финал на Hell’s Kitchen 6 утре, 16 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.