Една от най-интересните участнички в звездния отбор напусна надпреварата на крачка от финала

Обявяването на Изабел Очварова - Изи като участник в сезон 6 на Hell’s Kitchen предизвика огромен интерес и любопитство, което беше оправдано. Една от най-интересните участнички в звездния отбор напусна надпреварата и е гост в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада”.

Изабел и Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen броени дни преди финала

Изабел сподели пред водещия на подкаста Станислав Иванов, че е очаквала да бъде сред първите изгонени. Тя е категорична, че е била най-неопитна в Кухнята на Ада, но е изпъкнала със своя хъс.

Изи сподели, че самата тя се е изненадала, че е получила покана за Hell’s Kitchen. Тя е автор на 7 книги и разказа в “Кухнята след Ада”, че твори сама, но работи със 6 мениджъра, които се грижат за бизнеса ѝ, като посочи и ролята на всеки.

Влогърката е категорична, че Гърдева ще ѝ остане най-близка след предаването. Тя призова зрителите да не си правят изводи за нея на базата на Кухнята на Ада. Изи коментира и скандалите с Бони и каква е била причината всички да се изправят срещу нея. Тя разказа и защо си е купила камък срещу негативна енергия заради Hell’s Kitchen.

Никол от Hell’s Kitchen: На всеки сървис имаше по 100 000 подправки, разсипани на земята

23-годишната Изабел е категорична, че не обича да увърта и говори директно. Това и причината да говори толкова директно за секс в Hell’s Kitchen. Тя сподели и мнението си за Пеньо Гатевски - Гатьо - един от най-противоречивите участници от “Игри на волята” и Hell’s Kitchen.

Какво сготви Изабел на победителя от сезон 5 Станислав? Кой е фаворитът ѝ за победа в Hell’s Kitchen? И има ли мъж до Изи?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.