Шеф Ангелов: Сезон 7 на Hell’s Kitchen ще бъде взривоопасен
Кухнята на Ада отваря врати утре вечер от 20.00 ч. по NOVA
Hell’s Kitchen започва този понеделник, но тази сутрин шеф Виктор Ангелов отваря вратите на предаването в аванс специално за зрителите на „Събуди се“.
Какво да очакваме от новия сезон и колко горещо ще бъде в Кухнята на Ада?
„Сезон 7 на Hell’s Kitchen ще бъде взривоопасен. Още с влизането им в кухнята подлагам и двата отбора на тежки изпитания. И те не са само кулинарни. Но и физически. Направо им стопявам лагерите като в казармата. Още в премиерния епизод в понеделник. В този сезон имаме два отбора – мъжки и женски. Разбира се, още в първия ден жените дойдоха на токчета като на кокили. Докато им стана ясно къде се намират, лошо им се пишеше. Имаме добри готвачи с много кулинарни успехи, но имаме и мишки, които нищо не знаят, но са тук, за да се научат“, разказва шеф Ангелов и разкрива една новост в предаването. „Тя тотално ще преобърне играта и цялото състезание. За първи път в Hell’s Kitchen ще имаме кастинг битки. Това ще е истинско изпитание за кандидат кулинари. Всяка седмица ще има кастинг битки. Победителят влиза, а най-зле представилият се си отива директно вкъщи. Този, който влезе, влиза директно в отборите. Там, където вече всички се познават, в кухни, в които вече са работили.“
Шеф Ангелов отваря вратите на Hell’s Kitchen на 10 февруари по NOVA
Шеф Ангелов разказва, че звездите от т.нар. звезден отбор се включват в предаването изключително нахъсани и подготвени. Сред тях са гранд дамата на българската естрада Петя Буюклиева, обичани актьори като Дънди, Иво Аръков. „Впечатлен съм от Мегз, която влиза като се е подготвила със специален кулинарен курс. Наистина е забележителна. Всеки ден, когато не е на снимки, тренира по 6 часа. Сваля рецепта от интернет, купува продуктите и готви. Мегз е кулинарно събитие и както стана любимка на мен, така ще стане любимка и на зрителите.“
Кой ще е новият господар в Кухнята на Ада?
„Истинският шеф е диктатор. В кухнята винаги е напечено. Има силни емоции, истински адреналин. Всичко трябва да се случва бързо и това прави тази професия толкова вълнуваща и интересна. Бориш се с времето, трябва ти комбинативно мислене и непрекъснато лудият ти шеф те изненадва с някакво предизвикателство. Във всеки ресторант е така!“
Как човек може да изпъкне и да спечели 100 хиляди лева в Hell’s Kitchen?
„За да си добър готвач са необходими две неща – 30 години опит и яко бачкане. Има едно нещо, което обединява всички победители във всеки от сезоните. Едно важно качество, което е желанието за победа. Лично аз ненавиждам липсата на дисциплина, липсата на хигиена и мърльовците. С едната ръка готвим, а с другата чистим. Това е стандартът в моите ресторанти. Моят стандарт!“
Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Последвайте ни