Кухнята на Ада отваря врати утре вечер от 20.00 ч. по NOVA
Hell’s Kitchen започва този понеделник, но тази сутрин шеф Виктор Ангелов отваря вратите на предаването в аванс специално за зрителите на „Събуди се“.
Какво да очакваме от новия сезон и колко горещо ще бъде в Кухнята на Ада?
„Сезон 7 на Hell’s Kitchen ще бъде взривоопасен. Още с влизането им в кухнята подлагам и двата отбора на тежки изпитания. И те не са само кулинарни. Но и физически. Направо им стопявам лагерите като в казармата. Още в премиерния епизод в понеделник. В този сезон имаме два отбора – мъжки и женски. Разбира се, още в първия ден жените дойдоха на токчета като на кокили. Докато им стана ясно къде се намират, лошо им се пишеше. Имаме добри готвачи с много кулинарни успехи, но имаме и мишки, които нищо не знаят, но са тук, за да се научат“, разказва шеф Ангелов и разкрива една новост в предаването. „Тя тотално ще преобърне играта и цялото състезание. За първи път в Hell’s Kitchen ще имаме кастинг битки. Това ще е истинско изпитание за кандидат кулинари. Всяка седмица ще има кастинг битки. Победителят влиза, а най-зле представилият се си отива директно вкъщи. Този, който влезе, влиза директно в отборите. Там, където вече всички се познават, в кухни, в които вече са работили.“
Шеф Ангелов отваря вратите на Hell’s Kitchen на 10 февруари по NOVA
Шеф Ангелов разказва, че звездите от т.нар. звезден отбор се включват в предаването изключително нахъсани и подготвени. Сред тях са гранд дамата на българската естрада Петя Буюклиева, обичани актьори като Дънди, Иво Аръков. „Впечатлен съм от Мегз, която влиза като се е подготвила със специален кулинарен курс. Наистина е забележителна. Всеки ден, когато не е на снимки, тренира по 6 часа. Сваля рецепта от интернет, купува продуктите и готви. Мегз е кулинарно събитие и както стана любимка на мен, така ще стане любимка и на зрителите.“
Кой ще е новият господар в Кухнята на Ада?
„Истинският шеф е диктатор. В кухнята винаги е напечено. Има силни емоции, истински адреналин. Всичко трябва да се случва бързо и това прави тази професия толкова вълнуваща и интересна. Бориш се с времето, трябва ти комбинативно мислене и непрекъснато лудият ти шеф те изненадва с някакво предизвикателство. Във всеки ресторант е така!“
Как човек може да изпъкне и да спечели 100 хиляди лева в Hell’s Kitchen?
„За да си добър готвач са необходими две неща – 30 години опит и яко бачкане. Има едно нещо, което обединява всички победители във всеки от сезоните. Едно важно качество, което е желанието за победа. Лично аз ненавиждам липсата на дисциплина, липсата на хигиена и мърльовците. С едната ръка готвим, а с другата чистим. Това е стандартът в моите ресторанти. Моят стандарт!“
Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.