Кака Лара има нова връзка и очаква дете...

Популярният журналист Владо Береану даде специално за "На кафе" първото телевизионно интервю за развода му с телевизионната водеща Кака Лара, която вече има нова връзка и очаква дете.

Краят на миналата година беляза и края на брака на Кака Лара и Владо Береану.
 
Връзката им просъществува 13 години, а единственото им дете - Бернарда, приема нещата като възрастен и ще остане да живее при майка си.

По думите на Владо тя е имала друга връзка от доста време и причини като г
оляма възрастова разлика, различие в интересите между двамата и приемането на семейството като даденост, които Кака Лара е изтъкнала, не са истинските.
 
Причините, според него, са две – Владо обича да гледа по телевизията сериали като "От местопрестъплението", а тя предпочита сериали като "Робинята Изаура". Другата причина е професионална завист.

"Фактът, че аз получих роля в "Хъшове" просто я удари изключително тежко. А върхът на всичко беше, когато ме поканиха да участвам в опера", споделя журналистът.
 
Според него причините, които Лара е изтъкнала в гостуването си октомври миналата година в "На кафе", са пресилени и нещата не стоят точно така.

Владо Береану каза, че той не е сприрал да се забавлява с нея, докато Лара е спряла да се забавлява, когато при нея се е появил друг човек. Той отрича да е приемал семейството като даденост и нещата са се развили нормално.

"Няма семейство, където това да не се случва. Това си е природа", каза Владо относно моногамността на хората  и извънбрачните отношения като част от човешката природа.

Владо Береану и Лара се виждат редовно и продължават да се виждат като приятели, дори са отпразнували Коледа заедно. Той сподели, че Лара дълго време е крила от него, че е бременна, но според него това е добре.

"Надявам се всичко да върви и им пожелавам щастие", каза той.
В момента Береану си почива от емоционални изживявания. Не отрече, че и при него се случва нещо, но отказа да сподели повече.

Гледайте цялата истина за развода на Владо Береану и Кака Лара само по NovaPlay!