Повдигна завесата около личния си живот...

Мария Илиева е родена във Велико Търново, а музиката открива в лицето на родителите си.

От 5-годишна започва уроци по пиано, а от 6 вече пее. Изборът й да учи математика обаче изненадва всичко. След това завършва застраховане в УНСС.

Първите си крачки към клубната сцена прави в студентските си години. В края на 2000 г. качествата й привличат продуцентите и й предлагат солова кариера. Песните й "Лунен сън" и "Нищо" я изстрелват на върха на родните музикални класации.

В личен план Мария Илиева остава загадка и не обича да говори за личния си живот. В "На кафе" обаче тя направи изключение и повдигна завесата около него.

Мария избира да учи математика вместо музика заради първата си любов Петьо. С него обаче не се случва първата целувка.
"Той остава много специален в сърцето ми", споделя певицата.

В математическата гимназия обаче е първата й истинска любов Боби. До ден днешен те са много добри приятели.

Относно слуха, че е имала връзка с латино актьора Хуан Фернандес, Мария Илиева каза, че всъщност той й е много добър гей приятел. Певицата се забавлявала изключително много с този слух.

Отговори уклончиво за това дали е намерила любовта в живота си.
"Всяка нова любов ти се струва още по-прекрасна. Трепетът, който те носи в началото, много често заблуждава. За да разбереш кой е истинският човек, трябва да мине време", на мнение е поп звездата.

Тази година Мария Илиева празнува 10 години от началото на соловата си кариера. До края на годината ще е готов новият й албум и ще направи голям концерт в София.

Научете повече за детството на певицата, първата й любов и истинските приятели в живота й на Nova Play.