Софиянски предлага нова дясна алтернатива на управление с ясна програма...

Стефан Софиянски е новият звезден репортер на "Календар" за тази седмица. В "Здравей, България" той сподели впечатленията си от "новата си професия".


"Нямаше напрежение, докато снимахме. Като човек, който обича да си мери времето, когато повтарям едно и също нещо, което не съм направил успешно, смятам, че това е изгубено време и затова се напрягам", сподели Софиянски.


Той допълни, че е гледал на тази покана като на работа, която трябва да се свърши – колкото по-успешно, толкова по-добре.


Стефан Софиянски коментира и политическите събития в страната.


"Година и половина едно заспало правителство и един министър-председател, който предпочита да е по телевизията вместо да работи, продължава непрекъснато да се оправдава с кризата", заяви Софиянски.


Според него още миналата година е трябвало да се приеме стабилизационен пакет и да се предприеме по-смела икономическа политика.


Софиянски предлага нова дясна алтернатива на управление с ясна програма.

"Трябва да се подготви икономическа програма, за да повярват хората в нас. Подготвена е харта на разбирателството. Ще се обединим с всички, които са готови да приемат принципите ни", поясни бившият столичен градоначалник.