На връх рождения си ден певицата сподели новината специално в "На кафе"...

Ексклузивно в "На кафе" певицата Деси Добрева разкри, че е бременна и очаква първото си дете. Тя пожела да запази подробностите в тайна, но издаде, че то ще бъде здрава, инатлива и амбициозна зодия.


"Не се страхувам да стана родител, разбирам се прекрасно с деца и съм го доказвала хиляди пъти", каза Деси. Тя дори подготвя докторат за иновативните методи на възпитание при децата.


Певицата, която днес има рожден ден, бе специален гост в предаването, а екипът я изненада с торта, букет от любимите й фрезии и диск с музиката, която обича, от годината на раждането й досега.


"30-тата ми годишнина не ме плаши. 3 е число на щастието, така че се радвам на този ден", сподели певицата.


Бендът на Пейо подготви и своя подарък за Деси – изпълнение на любимата й песен "Лудо младо", а певицата се включи на живо с импровизация.


Гала успя да трогне до сълзи рожденичката, след като включи в разговора родителите й Нели и Петър Добреви. Те споделиха, че с нетърпение очакват да станат баба и дядо и обещаха да помагат активно в отглеждането на бебето. Родителите на Деси са натрупали ценен опит, тъй като имат още двама внуци.

Водещата върна гостенката си в детските й години, като за целта беше отмъкнала от родния й дом ценни предмети, сред които бяха кичури коса, отрязани годинка след раждането, първата награда от голям конкурс, скаутска кърпа, любимото детско пончо, плетено от бабата на певицата, няколко рисунки и книга с отличниците от всички университети в САЩ, сред които и Деси Добрева.

Днес Деси ще празнува в тесен семеен кръг, но истинският подарък, който тя сама си е подарила, е пътуване до Швейцария заедно с най-близките й приятели. Надява се това да се превърне в хубаво изживяване, което ще запомни за цял живот.

 

Вижте какъв рожден ден подари "На кафе" на Деси Добрева на Nova Play.