Независимо от цената на бензина, шофьорите всеки ден се сблъскват и с друг проблем - огромните дупки по пътищата. В различни градове вече имаше акции за засаждане на дървета в тях или кръщаването им на името на кмета...

Независимо от цената на бензина, шофьорите всеки ден се сблъскват и с друг проблем - огромните дупки по пътищата. В различни градове вече имаше акции за засаждане на дървета в тях или кръщаването им  на името на кмета. Селски кмет пък реши да се погрижи за ямите на пътя по друг начин. 


Табела указва началото на село Надарево. Само на няколко метра от нея обаче стои още една – саморъчно направена от местния кмет. Новият знак предупреждава шофьорите да пазят не себе си, а дупките.


Пътят към селото с годините е заприличал на лунен пейзаж. За да минат по него, колите трябва да карат на зиг заг, избягвайки дупките, коя от коя по-голяма.


Търпението на кмета се изчерпало след като и тази пролет машините не дошли да асфалтират. Мехмедов извадил от джоба си 40 лева и хвърлил ръкавица на държавата заради междуселския път и на общината заради улиците вътре в селото.


Въпреки кметската инициатива обаче, пътя до селото ще си остане все така труднопроходим. Ремонтът му е заплануван само на хартия, без осигурени средства и без срок.