\"Хората, които са надарени трябва да бъдат по-ниски от тревата и трябва да бъдат в услуга на човечеството\", каза още нумероложката...

\"България е специално място, енергийно място. Място, за което много хора по света си мечтаят да дойдат и да го видят\".

 

Това каза в \"Отчаяни съпруги\" нумероложката Цветанка Рангелова.

 

Тя даде пример със сестра й, която живее в Бразилия. Когато влиза в супермаркет, отваря книга, в която пише, че лавандулата расте и живее най-добре в България - най-голямата енергийна точка след Мачу Пикчу.

 

Нумероложката не отрича обаче, че в България има много хора, които лъжат, че имат способности.

\"80% е шарлатания нагоре. Лъжат всеки втори, че има магия\", на мнение е Рангелова. За нея най-добрият феномен е Вера Кочовска.

 

\"Хората, които са надарени трябва да бъдат по-ниски от тревата и трябва да бъдат в услуга на човечеството\", каза още нумероложката.

 

\"Аз имам ясновидска дарба, но не обичам да я ползвам, защото харесвам твърдите и точни неща\", така тя обясни избора си да се занимава с нумерология.

 

\"При мен се работи чисто, ясно и точно. Не разтягам локуми. Цифрите показват всичко. Използвам име, рождена дата, месец и година\", обясни още Цветанка Рангелова.

 

Вижте какъв личен хороскоп направи нумероложката на певицата Есил Дюран във видеото.